Blogs

 • 4 Vragen aan Komrads

  De shop On the right foot bestaat sinds juni 2020 dankzij het feit dat we in contact kwamen met de makers van het Belgische Komrads. Hun missie om...
 • What about Duurzaamheid

  Met de webshop On the right foot willen wij mensen vooral aanmoedigen om bij het kopen van nieuwe spullen voor een duurzamer alternatief te kiezen. Nou is dat best een breed begrip. Daarom hebben wij duurzaamheid opgedeeld in duurzaamheidspijlers. Aan des te meer pijlers een merk voldoet, hoe groter de kans is dat je hun spullen terugvindt in onze shop. De merken die wij verkopen voldoen aan minimaal 5 duurzaamheidspijlers. Het gaat er daarbij om dat er over duurzaamheid wordt nagedacht in de hele keten. Van productie tot vervoer, van verpakking tot grondstof, van kwaliteit tot samenwerking. Ofwel een zo groen mogelijke footprint.
 • What about Plastic?

  Hier delen we een paar feiten over plastics en geven we je product tips voor een duurzamere lifestyle die helpen om het gebruik van single use plastics en vervuiling door microplastics tegen te gaan.
 • 4 vragen aan Handed By

  Handed By is al 25 jaar het leidende merk in handgevlochten manden en tassen gemaakt van gerecycled plastic. De collecties worden in Nederland ontworpen en gemaakt in China en Vietnam. De productiemedewerkers in Azië worden door Handed By op handen gedragen. Social Return on Investment zit bij Handed By dan ook in het DNA.

Deze website gebruikt cookies om je de beste shopervaring te bieden. Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Meer weten
Akoord